За нас

ЗА НАС

„МОЛО“ АД е строително-инвестиционна компания с 26 години опит в строителство и управление на собствени недвижими имоти. Ние специализираме върху изграждането на функционални, модерни и изпълнени с високо качество жилищни проекти, оставащи положителен ефект на средата върху която са реализирани.

Мисия

Ние сме фирма, чиято основна цел е качеството и вниманието към всеки детайл, като за целта умело съчетаваме архитектурна мисъл и строителен подход.

Ние реализираме своите проекти, прилагайки високи европейски стандарти за качество и стриктно опазване на околната среда. При осъществяване на своята дейност компанията внедрява успешни и доказано-ефективни иновации, подобрявайки нашето качество с всеки нов проект.

Старанието на компанията е да постави нови стандарти в разбирането за цялостен инженеринг, с което да печели доверието и на бъдещи партньори и клиенти в сферата на строителството и архитектура.

История

1994
2007
2011
2014
2016
2019
2021

1994

Дейността ни започва през 1994г. с реализацията на първата жилищна сграда на компанията, находяща се в кв. Горна Баня и състояща се от 7 жилищни етажа. В периода до 2003г., наблягаме предимно върху реализацията на жилищни сгради от луксозният сегмент, в районите около планина Витоша. В този период успешно въвеждаме в експлоатация 320 апартамента.

2007

През 2007г. нашият опит се развива с навлизането ни в промишления сектор, като в партньорствo с BASF” GmbH, отваряме вратите на първата на балканският полуостров производствена база за преекспандиран пенополистирол, термо блокове и сандвич панели, под марките: Prime XPS, Prime ITB, Prime ISP. Партньорството ни с “BASF” GmbH допринася и за създаването както и успешното патентоване на пенополистироловo пале с SP3 химически стандарт използвано в над 241 BASF предприятия в 90 държави.

2011

Със съдействието на BASF” GmbH , през 2011г. отваряме производствена база за пенополистиролово пале с площ от 3,000 кв.м, находяща се в Манхейм, Германия.

2014

През 2014г. участвахме в публично-частно партнюрство по програма ‘Minha Casa Minha Vida’ с CAIXA, целенасочена към изграждането на публични жилища, находящи се в Бразилия.

За повече информация за проекта, посетете: https://www.caixa.gov.br/voce/habitacao/minha-casa-minha-vida/Paginas

 

2016

През 2016г. участвахме в прилагането на енергийна ефективност в Източна България по Национална Програма за Енергийна Ефективност на Многофамилни Жилищни Сгради (НПЕЕМЖС). В 3-годишния времетраещ период на Националната Програма за Енергийна Ефективност на Многофамилни Жилищни Сгради (НПЕЕМЖС) успешно изпълнихме и въведохме в експлоатация сгради с обща разгъната застроена площ от над 65,000 квадратни метра.

2019

След близо три десетилетия на активно участие във фазите на проектиране, строителство и експлоатация в широк спектър от жилищни и търговски проекти в Източна Европа, знаехме, че е време не само за нашата промяна, но и за значителна промяна в индустрията като цяло. През 2019 г. започна фазата на Изследване и Развитие на нашата патентована модулна строителна технология, надграждайки всички проблеми и неефективности, с които сме се сблъсквали през годините. Нашето уникално позициониране като строително-предприемаческа компания в основата ни и производители на гама от строителни материали и технологии ни даде гледна точка, която мнозина имат.

2021

В съчетание с нашата многоизмерна гледна точка и удивителен екип, през 2021 г. представихме първия си пилотен модулен жилищен комплекс –  Жилищен комплекс „КАЛИНА“ се състои от 59 еднофамилни къщи и 60 апартамента, офис площи и зелени площи, всички разположени на над 40 000 квадратни метра земя, граничеща със защитени гори „НАТУРА-2000”. За брошурата натиснете ТУК. За видеото натиснете ТУК.

v

кариери

Ние от МОЛО вярваме, че добре подбрания и мотивиран екип е една от главните съставки на дългогодишния ни успех, както и възможността да се адаптираме според променливите ситуации по света. Ако желаете да бъдете част от нашия екип, ни изпратете актуално CV, снимка и прилежащи материали които бихте искали да разгледаме.

Всички данни предоставени от вас са защитени по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат използвани единствено за целите на настоящия подбор.

ПОЛИТИКИ И ОТГОВОРНОСТ

Architecture · Design · Construction
error: Content is protected!