За нас

ЗА НАС

МОЛО е строително-инвестиционна компания с опит и услуги в строителството, недвижими имоти, продажба на имоти и производството на широка гама строителни материали.

Мисия

„МОЛО” АД е фирма, чиято основна цел е качеството и вниманието към всеки детайл, като за целта умело съчетава архитектурна мисъл и строителен подход.

„МОЛО” АД реализира своите проекти, прилагайки високи европейски стандарти за качество и стриктно опазване на околната среда. При осъществяване на своята дейност компанията непрекъснато внедрява най-успешните и доказано ефективни иновации, усъвършенствайки и увеличавайки съществуващите мощности.

Старанието на компанията е да постави нови стандарти в разбирането за цялостен инженеринг, с което да печели доверието и на бъдещи партньори и клиенти в сферата на строителството и архитектура.

Визия

“МОЛО” АД има за цел да стане водещият Европейски производител на Модулна технология, следвайки най-високи Европейски стандарти и норми. “МОЛО КАНСТРАКШЪН” ЕООД, дъщерно дружесто на „МОЛО“ АД има за цел да стане водещата строително-инвестиционна компания в “Югоизточна Европа”, фокусирана в модулно жилищно строителство с изключителен дизайн и най-високо качество на завършения продукт.

История

1991
1997
2007
2008
2009
2010
2011
2017
2019

1991

През 1991г. е основана първата ни фирма със строително-инвестиционна дейност „Билдинг Експрес“ с изцяло собствен капитал. До 2005г., дейността ни е насочена главно към реализацията на собствени инвестиционни проекти в района на гр. София. В този период, изграждаме утвърдени процеси на работа, които и до днес ни позволяват да влизаме в кратки срокове и да постигаме най-високо качество на завършения продукт.

1997

През 1997г. навлизаме и в бетоновата индустрия, като отваряме верига от бетонови възли, с първия находящ се в кв. Борово. Това действия ни позволи да залагаме максимален контрол върху качеството на вложения бетон в нашите обекти. Това, както и използването на бетон с завишени якостни показатели, гарантира най-високото качество в нашите обекти.

2007

През 2007г. нашата дейност се разширява и с навлизането ни в промишления сектор. Откриваме първата в Източна Европа иновативна производствена база специализирана в производството на Преекспандиран Пенополистирол, Патентована система за термо блокове, както и производството на Сандвич Панели.

2008

През 2008г. започва нашето Партнюрство с една от водещите химически компания в света- „БАСФ Германия“. Тогава и разширяваме нашата дейност извън границите на България, както и внушителното увеличение в нашата производствена мощ.

2009

През 2009г. успешно създаваме и патентоваме първото по рода си, с химически стандарт SP3 стириопорено пале с широка полза във всички индустриални предприятия по света.

2010

2010г. е ключов момент за нас, тъй като със съдействието на нашите партнюри от „БАСФ Германия“, както и Столична Община, изпълняваме първата по рода си в България експериментална детска градина по методиките на модулното строителство.

2011

От 2011г., се насочваме към развитието на международни инвестиционни проекти, изброявайки няколко:

– Minha Casa Minha Vida- Бразилия
– Производствена база за CP3 палета- Манхейм, Германия
– Съвместни проекти с Данаос Девелопмент ЕАД, Газит-Глоб ЕООД, Цимент Кал АД и др.

2017

През 2017г. взехме решението да се насочим основно към внедряването на модулното строителство в наши предстоящи обекти. Това решение е взето на база многобройните предимства на модулното монолитно строителство пред общопознатото монолитно строителство с тухла.

2019

През 2019г. създадохме дружеството „МОЛО“ АД, специализирано в предоставянето на нова услуга за Българският имотен пазар, фокусирана към хората търсещи бутикови изпълнения, каквито не се предлагат на пазара у нас. Услуга от идея до ключ.

v

кариери

Ние от МОЛО вярваме, че добре подбрания и мотивиран екип е една от главните съставки на дългогодишния ни успех, както и възможността да се адаптираме според променливите ситуации по света. Ако желаете да бъдете част от нашия екип, ни изпратете актуално CV, снимка и прилежащи материали които бихте искали да разгледаме.

Всички данни предоставени от вас са защитени по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат използвани единствено за целите на настоящия подбор.

ПОЛИТИКИ И ОТГОВОРНОСТ

Architecture · Design · Construction
error: Content is protected!